Conveniently arrange all the ingredients. Wash the liver and dry with a paper towel. Peel the onion. Pour milk into a bowl and place the liver in it for 1 hour. Prepare cling film. Get out a meat mallet.
Удобно расположите все ингредиенты. Печень обмойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите от кожуры. В миску налейте молоко и положите в него печень на 1 час. Подготовьте пищевую пленку. Достаньте кухонный молоточек для отбивания мяса.
Prepare the chops. Remove the top film from the liver after soaking it in milk. Cut the liver into 1 cm thick pieces. Add salt and pepper. Roll the liver pieces in flour. Beat each slice with a kitchen hammer through cling film. Since liver is very delicate, be careful not to tear the fibers. Roll the liver in flour again.
Подготовьте отбивные. Верхнюю пленку с печени снимите после того, как вымочите ее в молоке. Порежьте печень на кусочки толщиной 1 см. Добавьте соль и перец. Обваляйте кусочки печени в муке. Каждый ломтик отбейте кухонным молоточком через пищевую пленку. Поскольку печень очень нежная, старайтесь не порвать волокна. Снова обваляйте печень в муке.
Prepare the batter. In a bowl, mix eggs, salt and pepper. Cut the onion into rings.
Приготовьте кляр. В миске смешайте яйца, соль и перец. Нарежьте лук колечками.
Prepare the liver chops. Dip the chops into the batter. Place in a heated frying pan with vegetable oil. Fry for 3-4 minutes on each side. When all the chops are cooked through, add the onion to the pan and simmer. Place the chops in the pan on top of the onions. Cover with a lid and simmer over low heat for another 10 minutes.
Приготовьте печеночные отбивные. Обмакните отбивные в кляр. Выложите на разогретую сковороду с растительным маслом. Жарьте по 3-4 минуты с каждой стороны. Когда все отбивные будут прожарены, выложите в сковороду лук и припустите его. Отбивные положите в сковороду на лук. Накройте крышкой и потушите на маленьком огне еще минут 10.
Top hot chops with fried onions and sour cream. Fry the onion in butter until golden brown. Serve sour cream in a separate plate.
Горячие отбивные дополните жареным луком и сметаной. Обжарьте лук на сливочном масле до золотистого цвета. В отдельной тарелке подайте сметану.