Prepare your food. Scroll the minced meat through a meat grinder. Wash the vegetables. Preheat the oven to grill mode.
Подготовьте продукты. Прокрутите фарш через мясорубку. Вымойте овощи. Разогрейте духовку в режиме "гриль".
Fry the cutlets. Salt and pepper the minced meat, form cutlets less than 1 cm thick. Heat the frying pan and fry the cutlets for 3-4 minutes on each side.
Пожарьте котлеты. Посолите и поперчите фарш, сформируйте котлеты толщиной менее 1 см. Разогрейте сковороду и обжарьте котлеты по 3-4 минуты с каждой стороны.
Make burgers. Cut the burger buns in half and toast in the oven on each side for 2-3 minutes. Slice the tomato and cucumber. Assemble the burger as follows: burger bun bottom, lettuce, tomato, cheese slice, patty, cucumber, lettuce, burger bun top.
Сделайте бургеры. Разрежьте булочки для бургеров пополам и подсушите в духовке с каждой стороны по 2-3 минуты. Нарежьте помидор и огурец. Соберите бургер следующим образом: низ булочки для бургера, лист салата, помидор, ломтик сыра, котлета, огурец, лист салата, верх булочки для бургера.
Decorate the "crab". Cut an olive or cherry tomato in half and place on the top bun - these will be the eyes. Place two tomato slices in front with their cores facing each other - these are the front claws. Place cucumber slices on both sides vertically along the burger.
Оформите "краба". Оливку или помидорку черри разрежьте пополам и положите на верхнюю булочку — это будут глазки. Впереди положите два ломтика помидора, чтобы сердцевиной они смотрели друг на друга — это передние клешни. Ломтики огурцов с двух сторон вертикально расположите вдоль бургера.
Serve the crab burger on a large plate or cutting board.
Подавайте бургер-"краб" на большой тарелке или разделочной доске.