Arrange all the ingredients conveniently, open the package, pour the required amount of food onto saucers for ease of use.
Расположите удобно все ингредиенты, откройте упаковку, отсыпьте нужное количество продуктов на блюдца для удобства использования.
Prepare the dough. Melt the butter, let cool slightly. Beat the egg. Mix these two ingredients and add sour cream and milk. In another container, mix sifted flour, sugar, baking powder, and soda. Combine both mixtures until smooth. Leave the dough for 15 minutes.
Приготовьте тесто. Растопите масло, дайте немного остыть. Взбейте яйцо. Смешайте эти два ингредиента и добавьте сметану с молоком. В другой емкости смешайте просеянную муку, сахар, разрыхлитель, соду. Соедините обе смеси до однородной массы. Оставьте тесто на 15 минут.
Get ready to bake cupcakes. Preheat the oven to 180 degrees. Pour the batter into the molds, one heaping tablespoon into each. Bake the cupcakes for 15-20 minutes, checking for doneness with a matchstick. If the dough sticks to the matchstick when pierced, the cake is not ready yet. The browned cupcakes need to cool.
Подготовьтесь к выпечке капкейков. Разогрейте духовку до 180 градусов. Разлейте тесто по формочкам, по одной столовой ложке с горкой в каждую. Выпекайте капкейки минут 15-20, проверяя готовность спичкой. Если к спичке липнет тесто при прокалывании, кекс еще не готов. Румяные капкейки должны остыть.
Prepare the cream. Pour the egg and sour cream into the pan, add flour, sugar and vanilla sugar. Stir everything evenly. Place in a water bath and cook the cream for 15-20 minutes, stirring constantly. The finished cream should be thick and hold its shape. Cover it with a lid and let cool.
Приготовьте крем. В кастрюлю влейте яйцо и сметану, всыпьте муку, сахар и ванильный сахар. Все равномерно размешайте. Поставьте на водяную баню и варите крем 15-20 минут, постоянно помешивая. Готовый крем должен быть густым и держать форму. Накройте его крышкой и дайте остыть.
Beat the butter separately. Add it to the cream in small portions and beat. Place the finished mixture in the refrigerator for 30-40 minutes.
Отдельно взбейте масло. Маленькими порциями добавляйте его в крем и взбивайте. Готовую массу поставьте в холодильник на 30-40 минут.
Decorate the cupcakes with cream. Take a pastry bag and put the cream in it. Squeeze the cream into a nice “cap” onto the cooled cupcakes.
Украсьте капкейки кремом. Возьмите кондитерский мешок и положите в него крем. Выдавите крем красивой "шапочкой" на остывшие капкейки.
Since children love different tasty little things, cupcakes for a children's party can be sprinkled with chocolate dragees, multi-colored confectionery sprinkles or edible caramel beads.
Поскольку дети любят разные вкусные мелочи, капкейки к детскому празднику можно посыпать шоколадным драже, кондитерской разноцветной посыпкой или съедобными бусинами из карамели.