Sift 2 cups of flour through a sieve 2-3 times into a clean bowl. We will knead the dough in it. Sift the baking powder through a sieve, too, but separately. Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it. Mix it with the vegetable in a separate bowl. The water for kneading the dough should not be cold. Prepare the specified amount of water by heating it in a kettle or microwave, and then cool to room or lukewarm temperature.
Просейте 2 стакана муки через сито 2-3 раза в чистую миску. В ней мы будем замешивать тесто. Разрыхлитель тоже просейте через сито, но отдельно. Выньте сливочное масло из холодильника заранее, чтобы оно размягчилось. Смешайте его с растительным в отдельной миске. Вода для замеса теста должна быть не холодная. Подготовьте указанное количество воды, подогрев в чайнике или в микроволновке, а затем остудите до комнатной или чуть теплой температуры.
Start preparing semolina cakes. Add 1 cup of semolina, salt and baking powder to the previously sifted flour. Mix everything well. After this, pour in water in a thin stream, while stirring with a spoon. When there is no liquid left, start kneading the dough with your hands. You can do this directly in a bowl, or you can do it on a countertop sprinkled with flour. Leave the dough aside, covered with a towel.
Начните готовить лепешки из манки. К просеенной ранее муке добавьте 1 стакан манной крупы и соль и разрыхлитель. Хорошо все перемешайте. После этого тонкой струйкой влейте воду, одновременно помешивая ложкой. Когда жидкости не останется, начинайте замешивать тесто руками. Можно это делать прямо в миске, а можно на столешнице, присыпанной мукой. Оставьте тесто в сторонке, предварительно накрыв полотенцем.
Return to the test. Divide it into 10 equal parts and roll into small balls. Stretch the dough with your hands, smoothing it until it becomes translucent. Lightly flour the dough. Fold it as if you were folding a sheet. You will get square blanks. Lubricate it with oil and
Вернитесь к тесту. Разделите его на 10 одинаковых частей и скатайте небольшие колобки. Растяните тесто руками, разглаживая до тех пор, пока оно не станет прозрачным. Немного посыпьте тесто мукой. Сверните его так, будто складываете простыню. Получатся квадратные заготовки. Смажьте ее маслом и сн
To serve you will need pickles. Cut them into rings and place them next to the flatbread on a plate.
Для подачи вам понадобятся соленые огурцы. Нарежьте их колечками и выложите рядом с лепешкой на тарелке.