Turn on the oven. It must be preheated to 180 degrees. Sift the flour through a sieve. You need to do this 2 times. Wash the eggs with soap. Wipe them with napkins. Prepare a baking dish. Lubricate it with vegetable oil using a brush. Prepare a mixer or blender.
Включите духовку. Она должна заранее разогреться до 180 градусов. Просейте муку через сито. Сделать это нужно 2 раза. Вымойте яйца с мылом. Вытрите их салфетками. Приготовьте форму для выпечки. Смажьте ее растительным маслом при помощи кисточки. Подготовьте миксер или блендер.
Beat the eggs properly. To do this, break them into a clean, dry bowl and add sugar. Beat with a mixer or whisk until white for 7 minutes.
Взбейте яйца правильно. Для этого разбейте их в чистую сухую миску и добавьте сахар. Взбивайте миксером или венчиком добела на протяжении 7 минут.
Add soda dissolved in vinegar to the resulting mixture.
Добавьте к полученной смеси соду, погашенную в уксусе
Add the remaining ingredients to the resulting mixture and stir with a mixer until smooth.
Добавьте к полученной смеси остальные ингредиенты и размешайте при помощи миксера до однородности.
Start baking. Pour the batter into the prepared pan and place it in the preheated oven. Remove after 25 minutes and wait for the biscuit to cool. As you can see, the recipe is very simple.
Приступите к выпеканию. Перелейте тесто в подготовленную форму и поставьте ее в нагретую духовку. Достаньте через 25 минут и подождите, пока бисквит остынет. Как видите, рецепт очень простой.
Baked goods will look more impressive if you sprinkle them with powdered sugar after cooking. The finished carrot sponge cake can be served with tea without lubricating it with anything, or you can form the cake layers into a cake.
Выпечка будет выглядеть более эффектно, если посыпать ее сахарной пудрой после приготовления. Готовый морковный бисквит можно подать к чаю, ничем не смазывая, или же сформировать из коржей торт.