Thaw the butter in advance to make it soft. Crush the cookies. Prepare the blender. Take out the baking dish and line it with buttered baking paper. Wash the mint leaves. Prepare a deep bowl for the curd mixture, a deep container and foil for the water bath.
Заранее разморозьте масло, чтобы оно стало мягким. Измельчите печенье. Приготовьте блендер. Достаньте форму для запекания, застелите промазанной маслом пекарской бумагой. Вымойте листья мяты. Подготовьте глубокую миску для творожной смеси, глубокую емкость и фольгу для водяной бани.
Prepare the crust. Add butter to the crushed cookies and grind everything into a homogeneous mixture. Spread it in an even layer on oiled baking paper in a baking dish. Compact in an even layer. Leave small sides so that the filling does not leak over the edge of the crust.
Приготовьте корж. В измельченное печенье добавьте сливочное масло и разотрите все в однородную смесь. Ровным слоем распределите ее на промасленную пекарскую бумагу в форме для запекания. Утрамбуйте ровным слоем. Оставьте небольшие бортики, чтобы впоследствие начинка не вытекала за край коржа.
Place the cake in the oven, preheated to 180 degrees, for 15-20 minutes. Turn off the oven, open the door and let the cake cool.
Поставьте корж в духовку, разогретую до 180 градусов, на 15-20 минут. Выключите духовку, откройте дверцу и дайте коржу остыть.
Put the water to boil. You will need it for the water bath.
Поставьте кипятиться воду. Она понадобится для водяной бани.
While the crust is cooling, prepare the cottage cheese mixture. Place cottage cheese, sour cream, regular sugar and vanilla in a deep bowl and mix very well with a blender at low speed. Gradually beat the eggs into the curd mixture, continuing to mix everything thoroughly by hand.
Пока корж остывает, подготовьте творожную смесь. Выложите в глубокую миску творог, сметану, обычный сахар и ванильный и очень хорошо перемешайте блендером на маленькой скорости. Понемногу вбейте в творожную смесь яйца, продолжая хорошенько все перемешивать уже вручную.
Prepare the cheesecake. Remove the cooled pan with the cake from the oven, wrap the bottom of the pan with foil and place in a deep container. Pour boiling water into this container. You will get a water bath. Spread the curd mixture onto the crust. Place in the oven at 160 degrees. Bake for 80 minutes.
Приготовьте чизкейк. Достаньте из духовки остывшую форму с коржом, оберните низ формы фольгой и поставьте в глубокую емкость. В эту емкость влейте кипяток. Получится водная баня. На корж распределите творожную смесь. Поставьте в духовку на 160 градусов. Запекайте 80 минут.
Turn off the oven and leave the cheesecake to cool in the closed oven.
Выключите духовку и оставьте чизкейк остывать в закрытой печи
Decorate the cheesecake with a sprig of mint and use a teaspoon to draw chaotic lines with jam.
Украсьте чизкейк веточкой мяты и нарисуйте с помощью чайной ложки хаотичные линии вареньем