Prepare the ingredients indicated in the recipe. Peel the onion. Wash the cherry.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Лук очистите. Черри помойте.
Cut the pork into steaks, salt and pepper on both sides.
Свинину нарежьте на стейки, посолите и поперчите с обеих сторон.
Prepare the batter: break an egg in a bowl, add salt and spices, and whisk with a fork or whisk. For breading, place flour on a flat plate. Dip each piece in the egg, then in flour and, if desired, in the egg again.
Приготовьте кляр: в миске разбейте яйцо, добавьте к нему соль и специи, взболтайте вилкой или венчиком. Для панировки насыпьте на плоскую тарелку муку. Обваляйте каждый кусок в яйце, затем в муке и, по желанию, снова в яйце.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the steaks for 6-9 minutes on both sides until golden brown. The steaks are ready.
Разогрейте сквороду с растительным маслом. Обжарьте стейки по 6-9 минут с обеих сторон до золотистой корочки. Стейки готовы.
Serve the finished steaks, garnished with cherry tomatoes and onions, cut into thin half rings. To make the onion tastier, marinate it in balsamic vinegar, sugar and salt for about 5 minutes.
Готовые стейки подайте, украсив помидорами черри и луком, нарезанным на тонкие полукольца. Чтобы лук был вкуснее, замаринуйте его в бальзамическом уксусе, сахаре и соли около 5 минут.