Turn on the oven to preheat. The temperature should reach 180 degrees. Sift the flour into a clean bowl. Wash the eggs. Separate the whites from the yolks. Cut the peeled kiwi into small pieces. Peel the banana and cut into rings. Grate the chocolate on a fine grater. Prepare your mixer and silicone spatula.
Включите духовку, чтобы она разогрелась. Температура должна дойти до 180 градусов. Просейте муку в чистую миску. Вымойте яйца. Отделите белки от желтков. Нарежьте очищенное киви на небольшие кусочки. Очистите банан и порежьте колечками. Натрите шоколад на мелкой тёрке. Подготовьте миксер и силиконовую лопатку.
Make the fruit sponge cake dough. To do this, beat the whites into a stiff foam.
Займитесь тестом для бисквита с фруктами. Для этого взбейте белки в крутую пену.
Beat the yolks with sugar. The mixture should double or triple in volume. Gently fold the whites into the yolk mixture
Взбейте желтки с сахаром. Смесь должна увеличиться в объеме вдвое или втрое. Осторожно смешайте белки с желтковой смесью
Continue preparing fruit sponge cake according to our recipe. To do this, add the specified amount of flour to the mixture and stir gently until smooth.
Продолжайте готовить фруктовый бисквит по нашему рецепту. Для этого всыпьте в смесь указанное количество муки и осторожно перемешайте до однородности.
Bake a sponge cake for the cake. Place the dough in a baking dish and place in the oven for 30 minutes.
Испеките бисквит для торта. Поместите тесто в форму для запекания и поставьте в духовку на 30 минут.
Take out the biscuit and cool it. Crumble it into large pieces.
Достаньте бисквит и остудите его.Раскрошите его на крупные кусочки.
Make a cream. To do this, mix sour cream, sugar and vanillin with a mixer.
Сделайте крем. Для этого смешайте миксером сметану, сахар и ванилин.
Finish cooking. Mix the biscuit pulp with ⅔ of the sour cream in a separate bowl. Place part of the previously chopped banana on the prepared plate. After this, spread the cream on top. Place the crumb soaked in the mixture. Spread the banana again. Lubricate it with cream. Decorate with chopped chocolate and kiwi pieces.
Закончите приготовление. Смешайте мякоть бисквита с ⅔ части сметанного крема в отдельной посуде.На подготовленную тарелку выложите часть нарезанного ранее банана. После этого сверху распределите крем. Выложите пропитанный смесью мякиш. Снова распределите банан. Смажьте его кремом. Украсьте измельченным шоколадом и кусочками киви.
The finished biscuit can be served just like that. But for a better effect, sprinkle it with finely grated chocolate. Place pieces of bright kiwi on top.
Готовый бисквит можно подавать просто так. Но для лучшего эффекта присыпьте его натертым на мелкой терке шоколадом. Сверху выложите кусочки яркого киви.