Remove butter and milk from the refrigerator 1 hour before cooking. They should be at room temperature. Wash the eggs with soap and running water. Separate the whites from the yolks into different containers. Fry the nuts in a dry frying pan for 3-5 minutes. Do this stirring occasionally. Chop the nuts. Turn on the oven and start preheating it to 180 degrees. Sift the flour through a sieve. Prepare a springform pan with a diameter of 24 cm. It should have no bottom. Wrap the outside with foil. It will serve as the bottom. Prepare your mixer.
Масло и молоко достаньте из холодильника за 1 час до приготовления. Они должны быть комнатной температуры. Вымойте яйца с мылом под проточной водой. Отделите белки от желтков в разные емкости. Обжарьте орехи на сухой сковороде 3-5 минут. Делайте это периодически помешивая. Измельчите орехи. Включите духовку и начните ее разогревать до 180 градусов. Просейте муку через сито. Подготовьте разъемную форму диаметром 24 см. Она должна быть без дна. Оберните ее фольгой снаружи. Она будет служить дном. Подготовьте миксер.
Start preparing the sponge cake with nuts. To do this, add salt to the whites and beat with a mixer at the lowest speed. After a couple of minutes, increase the speed. Run the mixer for another 5-7 minutes until the whites become thick.
Начните готовить бисквит с орехами. Для этого добавьте в белки соль и взбивайте миксером на самой маленькой скорости. Через пару минут увеличьте скорость. Работайте миксером еще 5-7 минут, чтобы белки стали густыми.
Gradually add sugar to the mixture. Add the yolks.
В смесь постепенно введите сахар. Добавьте желтки.
Add baking powder, flour, vanilla sugar and chopped walnuts to the mixture. Stir gently
Добавьте в смесь разрыхлитель, муку, ванильный сахар и измельченные грецкие орехи. Аккуратно перемешайте
Pour in milk and vegetable oil. Stir.
Влейте молоко и растительное масло. Перемешайте.
Pour the dough into the mold, place in the oven for 40 minutes. Cool the dessert on a wire rack.
Вылейте тесто в форму, поместите в духовку на 40 минут. Остудите десерт на решетке.
Before serving, cut the biscuit into equal portion pieces. Place them in a beautiful and colorful dish. Enjoy your tea!
Перед подачей разрежьте бисквит на одинаковые порционные кусочки. Переложите их в красивое и яркое блюдо. Приятного чаепития!