Wash the vegetables, peel the potatoes, prepare the remaining ingredients indicated in the recipe.
Овощи помойте, картофель очистите, подготовьте остальные ингредиенты, указанные в рецепте.
Cut the potatoes and pork into medium-sized pieces. Cut the carrots into slices, cut the onion into half rings. Cut the eggplants into medium-sized pieces.
Картофель и свинину нарежьте кусочками среднего размера. Морковь нарежьте кружочками, лук нарежьте полукольцами. Баклажаны нарежьте кусочками среднего размера.
Heat a high-sided frying pan with vegetable oil. Add potatoes, eggplants and carrots, cover with a lid and simmer for 10-15 minutes.
Разогрейте сковороду с высокими бортами с растительным маслом. Выложите картофель, баклажаны и морковь, накройте крышкой и томите 10-15 минут.
Add pork and onions to the pan. Pour in the soy sauce and mix thoroughly, leave covered for another 10 minutes. Add a little water if you feel there is not enough liquid and the dish ends up dry.
Добавьте в сковороду свинину и лук. Влейте соевый соус и тщательно перемешайте, оставьте под крышкой еще на 10 минут. Добавьте немного воды, если вам кажется, что жидкости недостаточно, и блюдо получается сухим.
Add spices, herbs, curry, a spoonful of Dijon mustard. Stirring slowly, simmer until tender for another 10-15 minutes. Place the resulting stew on plates for serving, with or without broth - to your taste.
Добавьте специи, пряные травы, карри, ложку дижонской горчицы. Медленно перемешивая, тушите до готовности еще 10-15 минут. Получившееся рагу разложите на тарелки для подачи, с бульоном или без – на ваш вкус.