Defrost the dough. Preheat the oven to 180°C. Grate Parmesan on a fine grater, mozzarella on a coarse grater, cut salami and tomatoes into slices.
Разморозьте тесто. Разогрейте духовку до 180°C. Пармезан натрите на мелкой терке, моцареллу — на крупной, салями и томаты нарежьте кружочками.
Divide the dough into 4 parts and roll into rectangles.
Разделите тесто на 4 части и раскатайте в прямоугольники.
Grease a baking sheet with olive oil. Place the dough on it, brush with tomato sauce, distribute the tomatoes and salami, sprinkle with grated cheeses and place in the oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Противень смажьте оливковым маслом. Выложите на него тесто, смажьте томатным соусом, распределите томаты и салями, присыпьте тертыми сырами и отправьте в духовку, разогретую до 180°C, на 20 минут.