Prepare all products.
Подготовьте все продукты.
Separate the thyme and rosemary leaves from the stems and chop them. Peel and finely chop the garlic.
Отделите от стеблей листья тимьяна и розмарина, измельчите их. Очистите и мелко порубите чеснок.
Mix olive oil with garlic, thyme, rosemary, salt and pepper.
Смешайте оливковое масло с чесноком, тимьяном, розмарином, солью и перцем.
Rub the lamb with the resulting mixture and leave for 20 minutes. Preheat the oven to 180°C and prepare the foil.
Натрите баранину получившейся смесью и оставьте на 20 минут. Разогрейте духовку до 180 °C и подготовьте фольгу.
Wrap the lamb in foil and place in the preheated oven for 30 minutes.
Заверните баранину в фольгу и отправьте в разогретую духовку на 30 минут.
Remove the foil and bake for another 30 minutes.
Снимите фольгу и запекайте еще 30 минут.