The basis of this dish is funchose, which is also called glass, starch or simply Chinese noodles. Funchose is added to salads, soups are cooked with it, and fried with vegetables and meat. In our case, the composition of the products is impressive: shrimp, carrots, zucchini, bell pepper, garlic, chili. But we won’t reveal all our cards at once, because very soon you will find out everything yourself and try it.
Основа блюда — фунчоза, еще известная как стеклянная, крахмальная или просто китайская лапша. Её добавляют в салаты, варят с ней супы, жарят с овощами и мясом. В нашем случае набор ингредиентов поражает воображение: креветки, морковь, цукини, болгарский перец, чеснок, чили. Но не будем раскрывать все карты сразу, потому что совсем скоро вы сами всё попробуете и узнаете.
Steps / Шаги:
Peel the carrots, zucchini, peppers and garlic. Cut the carrots, zucchini and pepper into strips, chop the garlic. Cut the chili into rings. Clean the shrimp. Prepare a deep frying pan. Boil the funchose in salted water.
Очистите морковь, цукини, перец и чеснок. Морковь, цукини и перец нарежьте соломкой, чеснок измельчите. Чили нарежьте кольцами. Очистите креветки. Подготовьте глубокую сковороду. Отварите фунчозу в подсоленной воде.
In a frying pan with heated oil, fry the carrots until half cooked over medium heat.
В сковороде с разогретым маслом обжарьте морковь до полуготовности на среднем огне.
Add peppers and zucchini to carrots and cook for 7 minutes.
Добавьте к моркови перец, цукини и готовьте 7 минут.
In another pan with hot oil, fry the garlic and shrimp for 3 minutes.
На другой сковороде с разогретым маслом обжаривайте чеснок и креветки в течение 3 минут.
Combine shrimp and vegetables, add soy sauce, rice vinegar, chili and simmer all together for 1 minute.
Соедините креветки и овощи, добавьте соевый соус, рисовый уксус, чили и тушите все вместе 1 минуту.
Add funchose to the pan, stir and serve.
Добавьте в сковороду фунчозу, перемешайте и подавайте.