Separate the whites from the yolks. Preheat the oven to 130°C and prepare a silicone mat and piping bag.
Отделите белки от желтков. Разогрейте духовку до 130 °C, подготовьте силиконовый коврик и кондитерский мешок.
Combine the whites with powdered sugar and beat them with a mixer until stiff peaks form.
Соедините белки с сахарной пудрой и взбейте их миксером до устойчивых пиков.
Use a spatula to carefully transfer the egg white mixture into a piping bag, then place it in the refrigerator for 10 minutes.
Воспользуйтесь лопаткой, чтобы аккуратно переложить белковую массу в кондитерский мешок, затем отправьте его в холодильник на 10 минут.
Line a baking sheet with a silicone mat and pipe the meringue onto it.
Застелите противень силиконовым ковриком и отсадите на него безе.
Place the baking sheet in the oven and bake the dessert for 40-50 minutes until done. Leave the meringue in the oven until completely cooled.
Отправьте противень в духовку и выпекайте десерт 40-50 минут до готовности. Оставьте безе в духовке до полного остывания.