Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the dough: dissolve yeast in warm milk, add sugar, flour, egg, salt, butter and knead the dough. Leave it in a warm place for 60 minutes.
Приготовьте тесто: в теплом молоке разведите дрожжи, добавьте сахар, муку, яйцо, соль, масло и замесите тесто. Оставьте его в теплом месте на 60 минут.
Prepare the filling: grate the parmesan on a fine grater, grate the mozzarella on a coarse grater. Dice the sausage and finely chop the olives.
Подготовьте начинку: пармезан натрите на мелкой терке, моцареллу — на крупной. Нарежьте кубиками колбасу и мелко нарежьте оливки.
Roll out the dough into a disk with a diameter of 25-30 cm, place on a baking sheet, brush with tomato sauce, add sausage, olives, distribute grated cheeses and bake at 220°C for 15 minutes.
Раскатайте тесто в диск диаметром 25-30 см, выложите на противень, смажьте томатным соусом, выложите колбасу, оливки, распределите тертые сыры и выпекайте при 220°C 15 минут.
Cut the finished pizza into portions and serve.
Готовую пиццу нарежьте на порции и подавайте.