Peel the potatoes and grate them on a medium grater. Peel the onion, garlic and finely chop. Sift flour with baking powder and salt. Preheat the oven to 180°C and prepare a non-stick pan.
Картофель очистите и натрите на средней терке. Очистите лук, чеснок и мелко порубите. Просейте муку с разрыхлителем и солью. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте форму с антипригарным покрытием.
Prepare the filling: fry the potatoes in heated vegetable oil for several minutes. Add onion, garlic and fry for 3 minutes.
Подготовьте начинку: на разогретом растительном масле обжаривайте картофель в течение нескольких минут. Добавьте лук, чеснок и обжаривайте 3 минуты.
Add the minced meat in small portions and fry it until golden brown. Salt, pepper and add butter.
Вводите фарш небольшими порциями и обжарьте его до золотистости. Посолите, поперчите и добавьте сливочное масло.
Prepare the base: beat eggs and sugar until smooth. Add kefir, vegetable oil and mix well.
Подготовьте основу: яйца с сахаром взбейте до однородной консистенции. Добавьте кефир, растительное масло и хорошо перемешайте.
Pour the resulting mass into the flour sifted with baking powder and salt. Beat well with a whisk until smooth.
Влейте полученную массу в просеянную с разрыхлителем и солью муку. Хорошо взбейте венчиком до однородности.
Place the filling on the bottom of the pan and pour the dough over it, spreading it evenly.
Выложите начинку на дно формы и залейте тестом, равномерно распределив его.
Bake in an oven preheated to 180°C for 30 minutes.
Запекайте в разогретой до 180°C духовке 30 минут.
Cut the finished pie into portions and serve.
Готовый пирог нарежьте на порции и подавайте.