Boil the noodles in salted water until fully cooked. Peel the carrots, onions and ginger. Cut the brisket and carrots into strips, onions and ginger into small cubes, radishes into slices. Wash the green onions and chop them. Boil the eggs for 6 minutes and peel them.
В подсоленной воде отварите лапшу, не доводя до полной готовности. Очистите морковь, лук и имбирь. Грудинку и морковь нарежьте соломкой, лук и имбирь – мелкими кубиками, редис – слайсами. Промойте зеленый лук и измельчите его. Отварите яйца в течение 6 минут и очистите их.
In a deep saucepan or cauldron with heated vegetable oil, fry the pork until golden brown. Place it in a separate bowl.
В глубокой кастрюле или казане с разогретым растительным маслом обжарьте свинину до золотистой корочки. Выложите ее в отдельную посуду.
In the same pan, fry the onions and ginger until golden, then pour in the broth, add the brisket, carrots and radishes. Cook for 10 minutes after boiling.
В этой же кастрюле обжарьте до золотистости репчатый лук и имбирь, затем влейте бульон, добавьте грудинку, морковь и редис. Варите в течение 10 минут после закипания.
Add noodles and cook for about 5 minutes more. Pour in soy sauce, pepper, add green onions to the soup and serve.
Добавьте лапшу и варите еще около 5 минут. Влейте соевый соус, поперчите, дополните суп зеленым луком и подавайте.
Before serving, garnish the soup with chopped green onions and halved boiled eggs. For spiciness and piquancy, you can add a little ground ginger to the dish.
Перед подачей украсьте суп нарезанным зеленым луком и половинками вареного яйца. Для остроты и пикантности можно добавить в блюдо немного молотого имбиря.