Bring the oven to 180°C. Remove the puff pastry from the freezer and defrost according to instructions.
Доведите духовку до температуры 180 °С. Слоеное тесто извлеките из морозилки и размораживайте по инструкции.
Flatten the puff pastry with a rolling pin, cut it with a knife into 3 equal parts in the shape of rectangles, then cut the rectangles diagonally.
Слоеное тесто разровняйте скалкой, разделайте ножом на 3 равные части в форме прямоугольников, потом разрежьте прямоугольники диагонально.
Place jam on the wide side of the dough triangle and form a croissant. Process the rest of the dough in the same way.
Выложите с широкой стороны треугольника из теста джем и сформируйте круассан. остальное тесто обработайте таким же способом.
Place parchment paper on a baking sheet and spread butter over the paper. Add the prepared croissants on top and bake at 180 degrees for 20 minutes.
Положите пергаментную бумагу в противень и распределите по бумаге сливочное масло. Сверху добавьте заготовленные круассаны и отправьте выпекать при температуре 180 градусов в течение 20 минут.