Arrange all the products conveniently. Prepare a colander and two deep dishes. Wash the meat.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте дуршлаг и два глубоких блюда. Помойте мясо.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Приготовьте фунчозу. Залейте лапшу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Chop the ingredients. Cut peppers, carrots, mushrooms and turkey into strips.
Нарежьте ингредиенты. Порежьте перец, морковь, грибы и индейку - соломкой.
Fry the meat and vegetables. Place the turkey in a preheated frying pan with olive oil and fry for 4-5 minutes. Add carrots and mushrooms to the pan and fry for another 2-3 minutes. Next add beans and bell pepper. Cook for 2-3 minutes, stirring. Chop the garlic and add to the pan. Sprinkle with sesame seeds and leave the pan on the heat for 1-2 minutes. Add funchose and soy sauce. Mix well and leave on medium heat for 5-6 minutes. Remove from heat. Serve the dish warm.
Обжарьте мясо и овощи. В заранее разогретую сковороду с оливковым маслом выложите индейку и обжаривайте 4-5 минут. Добавьте в сковороду морковь с грибами, обжаривайте еще 2-3 минуты. Далее добавьте фасоль и болгарский перец. Готовьте 2-3 минуты, помешивая. Измельчите чеснок и добавьте в сковороду. Посыпьте кунжутом и оставьте сковороду на огне на 1-2 минуты. Выложите фунчозу, соевый соус. Хорошо перемешайте и оставьте на среднем огне на 5-6 минут. Снимите с огня. Подавайте блюдо в теплом виде.
For an impressive serving, place the funchose with turkey in a beautiful dish and sprinkle with chopped herbs.
Для эффектной подачи выложите фунчозу с индейкой в красивое блюдо и посыпьте нарезанной зеленью.