Arrange all the products conveniently. Prepare a frying pan, a colander and two deep dishes. Wash the meat.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте сковороду, дуршлаг и два глубоких блюда. Помойте мясо.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Приготовьте фунчозу. Залейте лапшу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Start cooking. Peel and chop the onion. Place the onion in a preheated frying pan with oil and fry for 3-5 minutes. Cut the pepper into strips, add to the pan and cook for another 3-5 minutes.
Начните готовить. Почистите и нашинкуйте лук. В заранее разогретую сковороду с маслом положите лук и обжаривайте 3-5 минут. Нарежьте соломкой перец, добавьте на сковороду и готовьте еще 3-5 минут.
Prepare the chicken. Cut the chicken into small pieces and add to the pan with the vegetables. Simmer for 5-6 minutes, stirring. Season with salt, add cream and cover with a lid. Simmer over medium heat for 5-6 minutes.
Приготовьте курицу. Нарежьте курицу на небольшие кусочки и отправьте в сковороду к овощам. Тушите 5-6 минут, помешивая. Посолите, добавьте сливки и накройте крышкой. Тушите на среднем огне 5-6 минут.
Prepare funchose. Combine funchose with stewed vegetables and chicken in a deep bowl, stir.
Приготовьте фунчозу. Соедините в глубокой миске фунчозу с тушеными овощами и курицей, перемешайте.
For a beautiful presentation, place funchose in creamy sauce in a beautiful dish and sprinkle with chopped herbs.
Для красивой подачи выложите фунчозу в сливочном соусе в красивое блюдо и посыпьте нарезанной зеленью.