Arrange all the products conveniently. Prepare a colander, frying pan and deep dish.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте дуршлаг, сковороду и глубокое блюдо.
Start cooking. Peel the onions and remove the seeds from the peppers. Cut the chicken, onions, bell peppers, cucumbers and carrots into strips. Place the onion in a preheated frying pan and fry for 3-5 minutes. Add chicken fillet. Fry, stirring, 10 minutes. Place carrots and bell peppers in the pan. Fry for another 3-5 minutes, stirring occasionally.
Начните приготовление. Почистите репчатый лук и освободите перец от семян. Нарежьте курицу, лук, болгарский перец, огурцы и морковь соломкой. Выложите лук в предварительно разогретую сковороду и обжарьте 3-5 минут. Добавьте куриное филе. Жарьте, помешивая, 10 минут. Выложите в сковороду морковь и болгарский перец. Обжаривайте еще 3-5 минут, периодически помешивая.
Prepare funchose. Pour boiling water over for 5 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Приготовьте фунчозу. Залейте на 5 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Make a salad. In a deep dish, mix funchose, chicken, vegetables and cucumbers. Salt, pepper, add coriander and cool the dish. Let the salad brew for an hour.
Сделайте салат. В глубоком блюде смешайте фунчозу, курицу, овощи и огурцы. Посолите, поперчите, добавьте кориандр и остудите блюдо. Дайте настояться салату в течение часа.
For a spectacular presentation, place the salad in a beautiful dish and sprinkle the funchose with chicken and bell pepper with chopped green onions.
Для эффектной подачи выложите салат в красивое блюдо и посыпьте фунчозу с курицей и болгарским перцем нарезанным зеленым луком.