Bring the oven to 180°C. Let the puff pastry thaw according to the instructions on the package.
Доведите духовку до температуры 180 °С. Дайте слоеному тесту оттаять, ориентируясь на инструкцию на упаковке.
In a bowl, mix condensed milk, cocoa and peanuts.
В миске смешайте сгущенку, какао и арахис.
Roll out the puff pastry using a rolling pin. Divide the dough into 3 equal sized rectangles and then divide diagonally.
Выкатайте слоеное тесто, используя скалку. Распределите тесто на 3 одинаковых по размеру прямоугольника, а затем разделите по диагонали.
Place the filling on the wider side of the dough triangle and roll the croissant. Do the same with the remaining dough.
На ту сторону треугольника из теста, что шире, поместите начинку и закрутите круассан. Аналогично поступите с оставшимся тестом.
Cover the baking sheet with parchment and spread the butter over it. Fill the baking tray with croissants and bake for 20 minutes in the oven at 180 degrees.
Накройте противень пергаментом и распределите по нему сливочное масло. Заполните противень круассанами и выпекайте 20 минут в духовке при 180 градусах.