Prepare a sieve and frying pan. Clean the squid and cut into rings.
Подготовьте сито и сковороду. Кальмаров очистите и нарежьте кольцами.
Start cooking. Place the funchose in a deep bowl, cover with cold water and leave for 30-40 minutes. Drain the water through a sieve. Cut the squid into strips.
Начните приготовление. Выложите фунчозу в глубокую миску, залейте холодной водой и оставьте на 30-40 минут. Слейте воду через сито. Нарежьте кальмаров полосками.
Fry the vegetables. Fry finely chopped onion in a frying pan for 5 minutes. Add chopped pepper and stir-fry for 5-8 minutes.
Обжарьте овощи. Мелко нарезанный лук обжарьте на сковороде 5 минут. Добавьте порезанный перец и жарьте, помешивая, 5-8 минут.
Prepare funchose with squid. Add squid to the pan and fry for 3-5 minutes, then add funchose. Add soy sauce and cook over medium heat for another 5-7 minutes. Cool the salad.
Приготовьте фунчозу с кальмарами. Добавьте в сковороду кальмаров и обжаривайте 3-5 минут, затем выложите фунчозу. Добавьте соевый соус и готовьте на среднем огне еще 5-7 минут. Остудите салат.
For a spectacular presentation, place funchose with squid on a beautiful dish and sprinkle with chopped dill.
Для эффектной подачи выложите фунчозу с кальмарами на красивое блюдо и посыпьте нарезанным укропом.