Wash the cucumber and cut into thin strips. Peel the garlic.
Огурец помойте, нарежьте тонкой соломкой. Чеснок очистите от кожуры.
Prepare the funchose: pour boiling water over the noodles in a deep bowl, cover with a lid and wait 7 minutes. Check that the noodles do not stick together into a lump. Drain in a colander and let the water drain well.
Приготовьте фунчозу: залейте лапшу крутым кипятком в глубокой миске, накройте крышкой и подождите 7 минут. Проверяйте, чтобы лапша не слиплась в комок. Откиньте на дуршлаг и дайте воде хорошо стечь.
Mix all ingredients. Add sesame oil to the funchose and stir. Also place chopped cucumbers, prepared Korean carrots, garlic, ground coriander to taste in a bowl, stir. If necessary, add some salt.
Смешайте все ингредиенты. Добавьте к фунчозе кунжутное масло и перемешайте. Также в миску выложите нарезанные огурцы, готовую корейскую морковку, чеснок, молотый кориандр по вкусу, перемешайте. Если надо - подсолите.
The finished dish can be served sprinkled with sesame seeds. Decorate the tasty and aromatic funchose with cucumber with finely chopped green onions.
Готовое блюдо можно подавать к столу, посыпав зернышками кунжута. Вкусную и ароматную фунчозу с огурцом украсьте мелко нарезанным зеленым луком.