Wash the chicken fillet and dry it with a paper towel. Wash the green onions.
Куриное филе помойте и обсушите бумажным полотенцем. Зеленый лук помойте.
Prepare the meat. Cut the chicken breast into thin pieces. Place them in a deep plate and cover with teriyaki sauce. Pour vegetable oil into a preheated frying pan and fry the chicken over high heat for 5 minutes. Stir the meat, then reduce the heat, cover and simmer for another 15 minutes.
Подготовьте мясо. Нарежьте куриную грудку тонкими кусочками. Выложите их в глубокую тарелку и полейте соусом терияки. На разогретую сковороду налейте растительное масло и на сильном огне обжарьте курицу 5 минут. Мясо помешивайте, затем убавьте огонь, накройте крышкой и томите еще 15 минут.
Prepare funchose. Place it in a bowl, pour boiling water over it and let stand for 5-7 minutes, covered. During this time the noodles will steam and become transparent. Remove the liquid using a sieve and cut the noodles into smaller pieces with kitchen scissors.
Приготовьте фунчозу. Переложите ее в миску, залейте крутым кипятком и дайте постоять 5-7 минут под крышкой. Лапша за это время пропарится и станет прозрачной. Удалите жидкость при помощи сита, порежьте помельче лапшу кухонными ножницами.
Add chicken to noodles. Stir and cover with a lid so that the funchose absorbs all the juice. Let stand for a couple of minutes.
Переложите к лапше курицу. Перемешайте и накройте крышкой, чтобы фунчоза впитала весь сок. Дайте постоять пару минут.
Garnish the finished hot funchose with sesame seeds and finely chopped green onions. Cold funchose with teriyaki chicken will not lose its taste, even if it sits in the refrigerator for a day or two.
Украсьте готовую горячую фунчозу семенами кунжута и мелко нарезанным зеленым луком. Холодная фунчоза с курицей терияки не утратит своих вкусовых качеств, даже если постоит день-два в холодильнике.