Peel the onion. Remove seeds and membranes from sweet peppers.
Очистите лук от шелухи. Сладкий перец очистите от косточек и перегородок.
Prepare funchose. Place the required amount of noodles in boiling water, cover with a lid and let sit for 5 minutes. Drain the liquid through a colander.
Приготовьте фунчозу. В крутой кипяток положите нужное количество лапши, прикройте крышкой и выдержите 5 минут. Слейте жидкость через дуршлаг.
Prepare the seafood. Heat a frying pan over high heat, pour in vegetable oil. Fry peppers with onions and seafood. Shrimp and mussels must be peeled. Place funchose, seasonings and soy sauce in a frying pan. Mix the resulting salad and serve.
Подготовьте морепродукты. На сильном огне раскалите сковороду, влейте растительное масло. Обжарьте перец с луком и морепродуктами. Креветки и мидии должны быть очищеными. В сковороду выложите фунчозу, приправы и влейте соевый соус. Перемешайте получившийся салат и подавайте к столу.
Serve chopped cilantro with seafood noodles. On a separate dish, place washed cherry tomatoes and fresh cucumber cut into strips.
К лапше с морепродуктами подавайте нарезанную кинзу. На отдельное блюдо положите помытые помидоры черри и нарезанный соломкой свежий огурец.