Wash the meat and dry it with paper towels. Peel the onion.
Помойте мясо и просушите его бумажными салфетками. Очистите лук от шелухи.
Prepare the meat. Cut the piece of pork into thin pieces. In a hot frying pan in vegetable oil, fry the meat for 3 minutes over high heat.
Подготовьте мясо. Нарежьте кусок свинины тонкими кусочками. На раскаленной сковороде в растительном масле обжаривайте мясо 3 минуты на большом огне.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles and let sit for 10 minutes. Make sure that the funchose does not swell too much and does not lose its shape. Drain the water using a colander. Transfer the noodles to a deep bowl. If necessary, cut it into shorter pieces with scissors.
Приготовьте фунчозу. Лапшу залейте кипятком и дайте настояться 10 минут. Наблюдайте, чтобы фунчоза не сильно разбухла и не потеряла форму. Слейте с нее воду при помощи дуршлага. Переложите лапшу в глубокую миску. Если необходимо, порежьте ее ножницами на более короткие кусочки.
Prepare a funchose salad. Cut the onion into half rings. Fry separately in a frying pan in vegetable oil until golden brown. Add spices and soy sauce to the onion. Simmer the sauce over moderate heat for two minutes.
Приготовьте салат из фунчозы. Лук нарежьте полукольцами. Обжарьте отдельно в сковороде на растительном масле до золотистого оттенка. К луку добавьте специи и соевый соус. Две минуты протушите соус на умеренном огне.
Add the fried meat and dressing to the noodles and stir well.
Добавьте в лапшу обжаренное мясо и заправку и хорошо размешайте.
Place funchoza with pork on serving plates, sprinkle with sesame seeds and finely chopped green onions.
Фунчозу со свининой разложите на порционные тарелки, посыпьте семенами кунжута и мелко нарубленным зеленым луком.