Wash the carrots, zucchini and bell peppers. Remove seeds from peppers, peel carrots and garlic.
Помойте морковь, цукини и болгарский перец. Очистите перец от семян, морковь и чеснок очистите от кожуры.
Fry the vegetables. Pour vegetable oil into a heated frying pan and fry the carrots. Add bell peppers and zucchini. Pour in soy sauce and rice vinegar. Fry the vegetables for 7 minutes, do not forget to stir them.
Обжарьте овощи. В разогретую сковороду налейте растительное масло и обжарьте морковь. Добавьте сладкий перец, цукини. Влейте соевый соус и рисовый уксус. Обжарьте овощи 7 минут, не забывайте помешивать их.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles and wait 7 minutes. Drain in a colander and let the water drain.
Подготовьте фунчозу. Залейте в миску кипятком лапшу и подождите 7 минут. Откиньте на дуршлаг и дайте воде стечь.
Add sesame seeds and noodles to the prepared vegetables. Mix the ingredients.
К готовым овощам добавьте кунжутные семена и лапшу. Перемешайте ингредиенты.
Prepare the shrimp. To do this, pour vegetable oil into a clean frying pan. Cut the garlic into thin slices. Add it with the chili peppers to the pan. Remove the browned garlic and chili from the pan. They have given up their aroma to the oil and are no longer needed. Fry shrimp in oil for 2-3 minutes. Decorate the dish with them.
Приготовьте креветки. Для этого в чистую сковороду налейте растительное масло. Чеснок нарежьте тонкими пластинками. Добавьте его с перцем чили в сковороду. Подрумянившийся чеснок и чили уберите из сковороды. Они отдали свой аромат маслу и больше не нужны. Обжарьте в масле креветки 2-3 минуты. Ими украсьте блюдо.
Place the funchose with vegetables on plates and place the shrimp on top. Drizzle with remaining garlic oil. Add finely chopped green onions.
Фунчозу с овощами выложите на тарелки, сверху - расположите креветки. Полейте оставшимся чесночным маслом. Добавьте мелко нарезанный зеленый лук.