The oven should be turned on and heated to 180 degrees. Lay out the puff pastry and defrost according to the instructions on the package.
Духовой шкаф следует включить и прогреть до 180 градусов. Слоеное тесто выложите и размораживайте по инструкции на упаковке.
Mix condensed milk and coconut flakes in a container.
В емкости смешайте сгущенку и кокосовую стружку.
Press the puff pastry with a rolling pin, then cut it into 3 equal rectangular pieces. Divide the rectangles diagonally with a knife.
Слоеное тесто спрессуйте скалкой, затем нарежьте его на 3 равные прямоугольные части. Прямоугольники поделите ножом по диагонали.
Spread the prepared filling along the wide edge of the triangle and form a croissant. Do the same with the rest of the dough.
По широкому краю треугольника разложите приготовленную начинку и сформируйте круассан. С остальным тестом проделайте то же самое.
Place parchment paper on a baking sheet, then grease it with butter. Place the croissants on a baking sheet and cook for 20 minutes at 180 degrees.
Уложите пергаментную бумагу на противень, смазав ее затем сливочным маслом. Уложите круассаны на противень и готовьте в течение 20 минут при 180 градусах.