Wash carrots, cucumbers, bell peppers. Peel the vegetables.
Помойте морковь, огурцы, болгарский перец. Очистите овощи от кожуры.
Prepare the noodles. Boil 2 liters of water in a kettle or saucepan. Place the noodles in a large bowl and cover with boiling water. The water should cover all the noodles. Let it sit for 7-8 minutes, following the cooking recipe on the package. Drain the noodles in a colander. Let the water drain well.
Приготовьте лапшу. Вскипятите в чайнике или кастрюле 2 литра воды. Выложите лапшу в большую миску и залейте кипятком. Вода должна покрыть всю лапшу. Выдержите ее 7-8 минут, придерживаясь рецепта приготовления на упаковке. Откиньте лапшу на дуршлаг. Дайте воде хорошо стечь.
Prepare the sauce. Mix all the ingredients for the sauce according to the list.
Приготовьте соус. Смешайте все составляющие для соуса по списку.
Chop the vegetables. It is better to use a grater for Korean carrots. If you don’t have such a grater, just cut the carrots, cucumber and pepper into thin strips.
Нарежьте овощи. Лучше использовать терку для корейской моркови. Если нет такой терки, просто нарежьте морковь, огурец и перец тонкой соломкой.
Prepare the salad. Transfer the funchose into a deep bowl. Add chopped vegetables and sauce to it, stir. Let the salad sit for about an hour. After this, you can serve the dish on the table.
Приготовьте салат. Фунчозу переложите в глубокую посуду. Добавьте в нее нарезанные овощи и соус, перемешайте. Дайте салату настояться около часа. После этого можно подавать блюдо на стол.
Funchose salad in Korean can act as a side dish or be an independent dish. If you want to immerse yourself in the Asian atmosphere, use wooden chopsticks instead of a fork and spoon.
Салат фунчоза по-корейски может выступать в роли гарнира или быть самостоятельным блюдом. Если хотите погрузиться в азиатскую атмосферу, возьмите деревянные палочки вместо вилки и ложки.