Conveniently arrange all the ingredients and necessary utensils. Wash the chicken breast and dry it with a paper towel. Wash the vegetables and ginger root, peel them. Remove the pits from the sweet peppers. Bring water to a boil in a medium-sized saucepan.
Удобно расположите все ингредиенты и необходимую посуду. Куриную грудку помойте и просушите бумажным полотенцем. Помойте овощи и корень имбиря, очистите их от кожуры. Удалите косточки из сладкого перца. Поставьте закипать воду в кастрюле среднего размера.
Chop the meat and vegetables. Cut the cucumber into thin strips. Cut the sweet pepper into long slices, cut the onion into half rings, and cut the carrots into strips. Cut the meat into thin slices. Pour 2 tablespoons of vegetable oil into a preheated frying pan and fry the fillet for 3 minutes. The meat should be covered with a golden crust. The fire must be strong so that the chicken is fried and not stewed. Place chicken in a bowl.
Нарежьте мясо и овощи.Огурец нарежьте тонкой соломкой. Сладкий перец нарежьте длинными ломтиками, лук нарежьте полукольцами, морковь соломкой. Нарежьте мясо тонкими ломтиками. На разогретую сковороду влейте 2 ст.ложки растительного масла и обжарьте филе в течение 3 минут. Мясо должно покрыться золотистой корочкой. Огонь должен быть сильным, чтобы курица именно обжарилась, а не тушилась. Выложите курицу в миску.
Pour 2 tablespoons of vegetable oil into a preheated frying pan and fry the fillet for 3 minutes. The meat should be covered with a golden crust. The fire must be strong so that the chicken is fried and not stewed. Place chicken in a bowl. Add another 1 tablespoon of vegetable oil to the frying pan and fry the vegetables, stirring occasionally. In 3-4 minutes over high heat, the vegetables will warm up sufficiently.
На разогретую сковороду влейте 2 ст.ложки растительного масла и обжарьте филе в течение 3 минут. Мясо должно покрыться золотистой корочкой. Огонь должен быть сильным, чтобы курица именно обжарилась, а не тушилась. Выложите курицу в миску. В сковородку добавьте еще 1 столовую ложку растительного масла и обжарьте овощи, периодически помешивая. За 3-4 минуты на сильном огне овощи прогреются достаточно.
Transfer vegetables to chicken.
Переложите овощи к курице.
Prepare the noodles. Place the funchose in a bowl, pour boiling water over it and let stand for 5-7 minutes under the lid. During this time the noodles will steam and become transparent. Remove the liquid and cut the noodles into smaller pieces using kitchen scissors.
Приготовьте лапшу. Фунчозу переложите в миску, залейте крутым кипятком и дайте постоять 5-7 минут под крышкой. Лапша за это время пропарится и станет прозрачной. Удалите жидкость, порежьте помельче лапшу кухонными ножницами.
Prepare the dressing. Grate the ginger root, you will need 1 tsp. Add soy sauce, a pinch of ground black pepper and stir.
Приготовьте заправку. Натрите корень имбиря, потребуется 1 ч.л. Добавьте соевый соус, щепотку черного молотого перца и перемешайте.
Mix funchoza with chicken and fried vegetables, add chopped cucumber, season the dish with sauce, mix well. Taste the dish for salt, add if necessary. Sprinkle with sesame seeds before serving.
Фунчозу смешайте с курицей и обжаренными овощами, добавьте нарезанный огурец, заправьте блюдо соусом, хорошо перемешайте. Попробуйте блюдо на соль, добавьте при необходимости. Посыпьте перед подачей кунжутными семечками.
For flavor, you can add a couple of cloves of chopped garlic to the dish. Sprinkle the funchose with finely chopped green onions.
Для аромата можно добавить в блюдо пару зубчиков измельченного чеснока. Посыпьте фунчозу мелко нарезанным зеленым луком.