Rinse and dry the meat with paper towels. Cut into thin strips.
Промойте и обсушите мясо бумажным полотенцеи. Нарежьте на тонкие полоски.
Prepare the marinade for the meat. To do this, pour soy sauce into a bowl and add half the specified amount of spices. Stir the mixture. After this, dip the meat into the marinade and stir again. Leave in the refrigerator for at least 1 hour.
Приготовьте маринад для мяса. Для этого влейте в миску соевый соус и добавьте в него половину от указанного количества специй. Перемешайте смесь. После этого в маринад опустите мясо и снова перемешайте. Оставьте хотя бы на 1 час в холодильник.
Start preparing the vegetables. To do this, place carrots, bell peppers and cucumbers in one container, sprinkle with salt and sugar. Mix and knead with your hands for 2-3 minutes. Vegetables should release juice.
Займитесь подготовкой овощей. Для этого сложите морковь, болгарский перец и огурец в одну емкость, посыпьте солью и сахаром. Перемешайте и мните руками 2-3 минуты. Овощи должны пустить сок.
Brew the noodles. To do this, place it in a bowl and fill it with the specified amount of water for 5 minutes. Place in a colander to drain. Advice: when buying funchose, choose a thin variety. Thick noodles will have to be boiled in salt water, and this is not always convenient. There is no need to rinse the noodles.
Заварите лапшу. Для этого поместите ее в миску и залейте указанным количеством воды на 5 минут. Откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода. Совет: покупая фунчозу, выбирайте тонкий сорт. Толстую лапшу придется проваривать в соленой воде, а это не всегда удобно. Промывать лапшу не нужно.
Start preparing the roast. To do this, pour vegetable oil into the frying pan. Place it on the fire and wait 1-2 minutes for the oil to heat up. Add onion and garlic, stir and fry for 1-2 minutes. Remove the pan from the heat and add the remaining spices. Stir.
Приступите к приготовлению зажарки. Для этого налейте в сковороду растительное масло. Поставьте ее на огонь и подождите 1-2 минуты, чтобы масло нагрелось. Добавьте лук и чеснок, перемешайте и обжаривайте 1-2 минуты. Снимите сковороду с огня и добавьте оставшуюся часть специй. Перемешайте.
Combine the oil with spices and onions with the remaining vegetables. Stir. Add the mixture to fresh vegetables while it is hot. Add the noodles and stir everything again.
Соедините масло со специями и луком с остальными овощами. Перемешайте. Добавлять смесь в свежие овощи нужно горячей. Добавьте лапшу и снова все перемешайте.
Fry the meat. To do this, pour 15 ml of vegetable oil into a frying pan and heat it over the fire. Place the pieces of meat. Fry, stirring, over high heat for 10 minutes. Add to vegetables and stir. Sprinkle with rice vinegar. Tip: If you don't have rice vinegar, replace it with lemon juice.
Поджарьте мясо. Для этого налейте 15 мл растительного масла на сковороду и раскалите ее на огне. Выложите кусочки мяса. Обжаривайте, помешивая, на сильном огне 10 минут. Переложите к овощам и перемешайте. Сбрызните рисовым уксусом. Совет: если рисового уксуса у вас нет, замените его на лимонный сок.
The finished salad can be served immediately or refrigerated for a couple of hours to make it richer. Now you know how to cook funchose with meat.
Готовый салат можно подавать сразу или же поставить в холодильник на пару часов, чтобы он стал более насыщенным. Теперь вы знаете, как приготовить фунчозу с мясом.
To effectively serve funchose, place it on a beautiful dish and sprinkle with chopped green onions.
Чтобы эффектно подать фунчозу, выложите ее на красивое блюдо и посыпьте измельченной зеленым луком.