"Prepare the ingredients according to the list. Boil the kettle. Wash the eggs and wipe them dry.
"Подготовьте продукты по списку. Вскипятите чайник. Вымойте яйца и вытрите их насухо.
Brew glass noodles. To do this, place it in a deep bowl and fill it with a liter of boiling water. Leave for 7 minutes. Place in a colander to drain.
Заварите стеклянную лапшу. Для этого поместите ее в глубокую миску и залейте литром кипящей воды. Оставьте на 7 минут. Откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода.
Now the noodles need to be fried. Place a deep frying pan over medium heat and pour in vegetable oil. Place glass noodles. Add soy sauce and chopped garlic. Don't forget about turmeric. Stir the contents of the pan and fry for 1-2 minutes.
Теперь лапшу нужно обжарить. Поставьте глубокую сковороду на средний огонь и налейте растительное масло. Выложите стеклянную лапшу. Добавьте соевый соус и измельченный чеснок. Не забудьте о куркуме. Перемешайте содержимое сковороды и обжаривайте 1-2 минуты.
Beat the eggs into the pan. Wait a couple of minutes for them to cook. The classic correct recipe for funchose does not contain eggs, but they will make the dish more nutritious.
Вбейте в сковороду яйца. Подождите пару минут, пока они приготовятся. В классическом правильном рецепте фунчозы яиц нет, но они сделают блюдо более питательным.
To effectively serve funchose, transfer it to a beautiful dish. Top with canned corn.
Чтобы эффектно подать фунчозу, переложите ее на красивое блюдо. Сверху посыпьте консервированной кукурузой.