Boil the water.
Закипятите воду.
Prepare the noodles. Place it in a bowl and pour boiling water over it. After 5-6 minutes, drain in a colander to drain.
Приготовьте лапшу. Поместите ее в миску и залейте кипятком. Через 5-6 минут откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода.
Add vegetable oil and soy sauce to the noodles. Stir for 2-3 minutes. Thanks to this, the funchose will become more aromatic and tastier.
Добавьте к лапше растительное масло и соевый соус. Перемешивайте на протяжении 2-3 минут. Благодаря этому фунчоза станет ароматнее и вкуснее.
Place the carrots in a separate container and knead them well with your hands for 3 minutes. She will let out the juice. Add the previously prepared rice noodles to it. Tip: instead of fresh carrots, you can use store-bought Korean carrots for cooking.
В отдельную емкость поместите морковь и хорошенько помните ее руками на протяжении 3 минут. Она пустит сок. Добавьте к ней подготовленную ранее рисовую лапшу. Совет: вместо свежей моркови вы можете использовать для приготовления корейскую, покупную.
Proceed to the final stage. Add the remaining vegetables to the ingredients. Mix everything well for 1-2 minutes. Season the dish with funchose sauce. Add garlic and chopped herbs. Mix everything again and refrigerate for 2 hours. Now you know how to prepare a salad with funchose.
Приступите к завершающему этапу. Добавьте к ингредиентам остальные овощи. Хорошенько все перемешайте на протяжении 1-2 минут. Заправьте блюдо соусом для фунчозы. Добавьте чеснок и измельченную зелень. Снова все перемешайте и поставьте в холодильник на 2 часа. Теперь вы знаете, как приготовить салат с фунчозой.
Garnish the salad with sesame seeds.
Украсьте салат семечками кунжута.