Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance. They should be at room temperature by the time they start cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника. К началу готовки они должны стать комнатной температуры.
Start preparing the yeast dough. Mix in a bowl some of the milk, yeast, a teaspoon of sugar, a pinch of salt and 3 tbsp. l. flour. Knead the dough, cover it with film and leave for 20 minutes.
Приступите к приготовлению дрожжевого теста. Смешайте в миске часть молока, дрожжи, чайную ложку сахара, щепотку соли и 3 ст. л. муки. Замесите тесто, накройте его пленкой и оставьте на 20 минут.
In a separate bowl, beat the eggs with the remaining sugar and salt.
В отдельной миске взбейте яйца с оставшимися сахаром и солью.
Add the beaten eggs to the bowl with the dough. Add the remaining milk and flour, stirring until smooth.
Добавьте взбитые яйца в миску с тестом. Добавьте оставшиеся молоко и муку, перемешивая до однородной консистенции.
Now you can bake pancakes. Melt a frying pan with vegetable oil. Pour the batter into it, spreading it so that the pancake becomes round. Bake pancakes for a minute on each side.
Теперь можно печь блины. Растопите сковороду с растительным маслом. Влейте туда тесто, распределив его так, чтобы блинчик стал круглым. Выпекайте блины по минуте с каждой стороны.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack. If desired, each pancake can be greased with butter.
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой. По желанию каждый блин можно смазать сливочным маслом.