Prepare your food.
Подготовьте продукты.
Prepare the filling. Dice the onion. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onion until golden brown. Place the minced meat in the frying pan with the onions, add salt and pepper. Fry for about 10 minutes.
Приготовьте начинку. Нарежьте лук кубиком. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте лук до золотистой корочки. Выложите к луку на сковородку фарш, добавьте соль и перец. Жарьте примерно 10 минут.
To make the dough, place milk, eggs, salt and sugar in a bowl. Whisk, then add butter and flour. Stir until smooth.
Чтобы сделать тесто, положите в миску молоко, яйца, соль и сахар. Взбейте венчиком, затем добавьте туда масло и муку. Перемешайте до однородного состояния.
Heat a frying pan with vegetable oil. Pour the dough into the middle and spread it over the surface. Bake pancakes for 30 seconds on each side.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Налейте на середину тесто и распределите его по поверхности. Выпекайте блины по 30 секунд с каждой стороны.
Place the prepared meat filling on each pancake and roll it into an envelope, then serve. Bon appetit!
На каждый блин положите готовую мясную начинку и сверните конвертиком, после чего подайте к столу. Приятного аппетита!