Remove all ingredients from the refrigerator 1-2 hours before preparing the glaze. Break the chocolate into pieces. Prepare a saucepan with a thick bottom.
Все ингредиенты достаньте из холодильника за 1-2 часа до приготовления глазури. Шоколад поломайте на дольки. Подготовьте сотейник с толстым дном.
Prepare the chocolate and cream frosting according to the recipe. Take a saucepan with a thick bottom. Pour cream into it. Place over high heat and bring to a boil. Add dark chocolate to the cream, stir thoroughly until completely dissolved.
Приготовьте глазурь из шоколада и сливок по рецепту. Возьмите кастрюлю с толстым дном. Налейте в нее сливки. Поставьте на сильный огонь и доведите до кипения. В сливки добавьте темный шоколад, тщательно перемешайте до полного растворения.
Stir the butter into the hot mixture and bring until smooth.
В горячую массу вмешайте сливочное масло и доведите до однородности.
Cool the glaze to room temperature before using.
Перед использованием остудите глазурь до комнатной температуры.