Separate the whites from the yolks. Set aside the yolks. Place the whites in a separate bowl. Scald the lemon with boiling water, cut in half. Squeeze the juice out of one half. Strain it through cheesecloth or a sieve. Prepare the mixer.
Отделите белки от желтков. Желтки отложите. Белки выложите в отдельную миску. Ошпарьте лимон кипятком, разрежьте пополам. Из одной половинки выдавите сок. Процедите его через марлю или сито. Приготовьте миксер.
Mix egg whites and powdered sugar in a deep bowl. Beat with a mixer until smooth. Pour in a small amount of lemon juice. Beat again. The glaze should be medium thick and shiny.
В глубокой емкости смешайте белки и сахарную пудру. Взбейте миксером до получения однородной массы. Влейте небольшое количество лимонного сока. Взбейте еще раз. Глазурь должна получиться средней густоты и блестящей.
For a vanilla flavor, add vanilla sugar to the frosting.
Для получения ванильного аромата добавьте к глазури ванильный сахар.
Allow the buns to cool before frosting them.
Прежде, чем покрывать булочки глазурью, дайте им остыть.