Remove the chicken egg from the refrigerator. Separate the white from the yolk. Squeeze the juice from half a lemon. Strain through a sieve or cheesecloth to remove the pulp. Take out the mixer.
Достаньте из холодильника куриное яйцо. Отделите белок от желтка. Выдавите из половины лимона сок. Процедите через сито или марлю, чтобы избавиться от мякоти. Достаньте миксер.
Beat the whites well with a mixer in a deep bowl until smooth. Pour in lemon juice and gradually add powdered sugar. Whip the glaze until it has the consistency of kefir.
Хорошо взбейте миксером белок в глубокой миске до однородной массы. Влейте лимонный сок и постепенно введите сахарную пудру. Взбивайте глазурь, пока она по консистенции не будет напоминать кефир.
Add food coloring to give the desired color, mix the mixture thoroughly. Decorate the gingerbread cookies with glaze and sprinkle chopped ginger on top.
Добавьте пищевой краситель для придания нужного цвета, тщательно перемешайте смесь. Украсьте пряники глазурью и присыпьте сверху измельченным имбирем.
To decorate gingerbread cookies, use a combination of glaze and chopped ginger.
В качестве украшения пряников используйте сочетание глазури и измельченного имбиря.