In a large saucepan, boil water for a water bath. Break the chocolate into pieces to help it melt faster. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Prepare a pastry spatula or a special spatula.
В большой кастрюле вскипятите воду для водяной бани. Поломайте шоколад на дольки, чтобы он быстрее растаял. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до приготовления. Приготовьте кондитерскую лопатку или специальный шпатель.
Place the chocolate in a bowl. Place the bowl in a water bath prepared in advance. Stir constantly until a smooth chocolate liquid forms. Remove from the water bath.
Положите в миску шоколад. Миску поставьте на подготовленную заранее водяную баню. Постоянно помешивайте до образования однородной шоколадной жидкости. Снимите с водяной бани.
Add butter to hot chocolate. Continue stirring until smooth.
Добавьте к горячему шоколаду сливочное масло. Продолжайте перемешивать до однородности.
The easiest way to create chocolate streaks on the cake is with still warm icing. The dessert itself should be cold.
Создавать шоколадные подтеки на торте проще всего еще теплой глазурью. Сам десерт при этом должен быть холодным.