Remove the eggs from the refrigerator and separate the whites from the yolks. Leave the whites to warm to room temperature to obtain a soft consistency. Take out the mixer and spoon.
Достаньте из холодильника яйца и отделите белки от желтков. Белки оставьте нагреваться до комнатной температуры, чтобы получить мягкую консистенцию. Достаньте миксер и ложку.
Take a deep bowl and pour the whites into it. Beat with a mixer at low speed for 0.5 minutes. Gradually add powdered sugar. Do not increase mixer speed. After using half the powder, turn off the mixer and take a spoon.
Возьмите глубокую миску и налейте в нее белки. Взбивайте миксером на низкой скорости в течение 0,5 мин. Постепенно вводите сахарную пудру. Не добавляйте скорость миксера. После использования половины пудры, отключите миксер и возьмите ложку.
Now grind the mixture carefully. Once the cake frosting thickens and becomes smooth, stop mixing. There is no need to cook the glaze.
Теперь массу осторожно перетирайте. Как только глазурь для торта загустеет и станет однородной, прекращайте смешивание. Варить глазурь не нужно.
Apply cake frosting using a special pastry spatula. This way you can decorate the dessert faster and more smoothly.
Наносите глазурь для торта специальной кондитерской лопаткой. Так получится украсить десерт быстрее и ровнее.