Preheat the oven to 180°C. Thaw the puff pastry as directed on the package. Wash the apples and dry with a paper towel.
Прогрейте духовку до 180 °С. Слоеное тесто разморозьте, так, как написано на упаковке. Яблоки помойте и просушите бумажным полотенцем.
Peel the apples and cut them into small cubes.
Очистите яблоки от кожуры и нарежьте их мелким кубиком.
Season the apples with cinnamon and cane sugar.
Приправьте яблоки корицей и тростниковым сахаром.
Flatten the puff pastry using a rolling pin. Then form it into 3 rectangles of the same size, and cut the rectangles diagonally.
Разгладьте слоеное тесто с помощью скалки. Затем сформируйте из него 3 прямоугольника одинакового размера, а прямоугольники порежьте по диагонали.
Place the prepared filling on the wider side of the dough triangle and roll the croissant. Do the same with the remaining dough.
На более широкую сторону треугольника из теста уложите готовую начинку и закрутите круассан. То же самое проделайте с оставшимся тестом.
First line a baking sheet with parchment. The parchment should be thoroughly coated with butter. Place the formed croissants on a baking sheet and leave in the oven for 20 minutes at 180 degrees.
Предварительно застелите противень пергаментом. Пергамент нужно хорошенько промазать сливочным маслом. Сформированные круассаны поместите на противень и оставьте в духовке на 20 минут при температуре 180 градусов.