Preheat oven to 80℃ convection or 110℃ standard.
Разогрейте духовку до 80 ℃ в режиме конвекции или до 110 ℃ в стандартном режиме.
Divide cold eggs into whites and yolks.
Холодные яйца разделите на белки и желтки.
Beat the whites with a mixer until soft peaks form, starting at low speed and increasing to maximum. Gradually add sugar. Beat for another 3 minutes. The mass should become glossy. Add starch, vinegar and beat until stiff peaks form.
Взбейте белки миксером до мягких пиков, начиная с небольшой скорости и увеличивая до максимальной. Постепенно добавьте сахар. Взбивайте еще 3 минуты. Масса должна стать глянцевой. Добавьте крахмал, уксус и взбивайте до пиков на максимальной скорости.
Proceed to laying out the whites in the mold. To do this, take a baking sheet lined with parchment. Lay out half of the whites carefully, smooth out a circle with a diameter of 20 cm. Place the second half on top in the form of a dome. Flatten with a spatula. The cake will be 4-5 cm high.
Переходите к выкладыванию белков в форму. Для этого возьмите противень, застеленный пергаментом. Выложите половину белков аккуратно, разровняйте круг диаметром 20 см. Сверху выложите вторую половину в виде купола. Разровняйте лопаткой. Корж получится 4-5 см высотой.
Place the baking sheet in the oven. Bake the dessert for 1.5 hours and do not open the oven door so that the cake does not crack.
Поставьте противень в духовку. Выпекайте десерт 1,5 часа и не открывайте дверцу духовки, чтобы корж не потрескался.
Turn off the oven and leave to cool overnight or overnight. Do not remove the meringue for at least five hours. Then transfer the cake to a plate, using a knife to help detach the edges of the meringue from the paper.
Выключите духовку и оставьте на ночь или на день, охладиться. Не доставайте безе в течение хотя бы пяти часов. После переложите корж на блюдо, помогая ножом отцеплять края безе от бумаги.
Prepare the cream. Whip the cream, vanilla and sugar until thick or foamy. The mass should turn out silky and smooth.
Приготовьте крем. Взбейте сливки, ваниль и сахар до загустения или устойчивой пены. Масса должна получиться шелковистой и гладкой.
Just before serving, spread the cream over the crust. Decorate with fruits and berries. Make mascarpone balls.
Перед самой подачей распределите крем по коржу. Украсьте фруктами и ягодами. Сделайте шарики из маскарпоне.