Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Pour cream into a saucepan. Place the container over high heat. Bring the cream to a boil. Reduce heat to low. Continue cooking until the liquid thickens (3-5 minutes). Remove the pan from the stove. Pour caviar and Parmesan into thickened cream and add seasonings. Mix thoroughly.
В кастрюлю налейте сливки. Поставьте емкость на сильный огонь. Доведите сливки до кипения. Убавьте огонь до минимума. Продолжайте варить до загустения жидкости (3-5 минут). Уберите кастрюлю с плиты. Всыпьте в загустевшие сливки икру и пармезан, добавьте приправы. Тщательно перемешайте.
Bake the salmon fillet in the oven at 180 ℃ for 25 minutes. Remove the finished fish and pour over the creamy caviar sauce.
Запеките в духовке филе семги при температуре 180 ℃ в течение 25 минут. Достаньте готовую рыбу и полейте сливочно-икорным соусом.