Peel the garlic and cut into thin slices. Rinse the fish and cut it into small portions. Dry each of them with a paper towel.
Очистите чеснок от кожуры и нарежьте тонкими пластинами. Промойте рыбу и нарежьте ее небольшими порционным кусочками. Каждый из них просушите бумажным полотенцем.
Heat the butter in a frying pan over high heat. Fry the garlic and dry oregano in it for 1-2 minutes. Add olive oil. Fry the cod in aromatic oil on each side for 2 minutes. Pour cream into the fish and sprinkle with seasonings. Simmer cod fillets for 7-10 minutes. Add lemon juice, stir and simmer for another 1 minute. Turn off the heat.
В сковороде разогрейте на сильном огне сливочное масло. Обжаривайте в нем чеснок и сухой орегано в течение 1-2 минут. Добавьте оливковое масло. В ароматном масле обжарьте треску с каждой стороны по 2 минуты. Влейте к рыбе сливки, посыпьте ее приправами. Томите филе трески 7-10 минут. Добавьте лимонный сок, перемешайте и тушите еще 1 минуту. Выключите огонь.
Place the finished cod on a plate and pour a few spoons of the resulting sauce over it.
Выложите готовую треску на тарелку и полейте несколькими ложками получившегося соуса.