Preheat the oven to 180°C. Thaw puff pastry according to package instructions.
Разогрейте духовку до 180 °С. Слоеное тесто разморозьте, согласно инструкции на упаковке.
Place the raisins in a bowl and cover with water at room temperature for 10 minutes.
Изюм выложите в миску и залейте водой комнатной температуры на 10 минут.
Drain the water from the raisins, dry them a little with a paper towel and mix with cinnamon, sugar and cottage cheese.
С изюма слейте воду, немного просушите бумажным полотенцем и смешайте с корицей, сахаром и творогом.
Work the dough with a rolling pin, then use a knife to divide it into 3 equal rectangles. Cut the rectangles diagonally.
Обработайте тесто скалкой, затем разделите его ножом на 3 одинаковых прямоугольника. Прямоугольники разрежьте диагонально.
Place the filling on the wider edge of the dough triangle and roll up the croissant. Do the same with the rest of the dough.
Положите начинку на тот край треугольника из теста, что шире, и сверните круассан. То же самое проделайте с остальным тестом.
Place parchment paper on a baking sheet and brush it with butter. Place all croissants on a baking sheet and bake in the oven for 20 minutes at 180°C.
Постелите на противень пергаментную бумагу, помажьте ее сливочным маслом. Положите все круассаны на противень и выпекайте в духовке 20 минут при 180 °С.