Thaw pollock fillets in advance. Pat with a paper towel to remove excess moisture. Cut into small cubes. Peel the onion and cut into half rings.
Разморозьте филе минтая заранее. Промокните бумажным полотенцем, чтобы избавить от лишней влаги. Нарежьте на небольшие кубики. Очистите лук от шелухи и нарежьте полукольцами.
Heat the butter in a frying pan and add the onion to it. Pass a few cloves of garlic through a press and add to the onion. Cook for 2-3 minutes until the vegetables turn golden. Place the fish in the pan and sprinkle with salt. Fry the ingredients for another 2-3 minutes. Add cream and pepper. Stir thoroughly and leave over high heat until it boils. Reduce heat to low and continue simmering fish in cream for about 3 minutes. Turn off the stove and let the dish sit for 10 minutes.
Разогрейте в сковороде сливочное масло и добавьте к нему лук. Пропустите через пресс несколько зубчиков чеснока и добавьте к луку. Готовьте 2-3 минуты до окрашивания овощей в золотистый цвет. Выложите в сковороду рыбу, посыпьте солью. Обжаривайте ингредиенты еще 2-3 минуты. Добавьте сливки и перец. Тщательно перемешайте и оставьте на сильном огне до закипания. Убавьте нагрев до минимума и продолжайте томить рыбу в сливках около 3 минут. Выключите плиту, дайте блюду настояться 10 минут.
Serve the fish in portions. Decorate it with fresh herbs.
Подавайте рыбу порционно. Украсьте ее свежей зеленью.