Rinse the pork with cool water and pat dry with a paper towel. Cut into strips approximately 1x3 cm thick. Peel the onion and finely chop. Peel the garlic and squeeze it through a press. Wash the greens and chop finely. Wash the vegetables and cut into cubes.
Свинину ополосните прохладной водой и промокните бумажным полотенцем. Нарежьте на полоски толщиной примерно 1х3 см. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Очистите чеснок и выдавите его через пресс. Помойте зелень и мелко нарубите. Помойте овощи и нарежьте брусочками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Place the pieces of meat and fry over high heat. When the pork releases its juices, reduce the heat to medium. Fry, stirring, until the liquid has completely evaporated. Add the onion to the pork, stir and fry for another 5 minutes.
Разогрейте на сковороде растительное масло. Выложите кусочки мяса и обжаривайте на сильном огне. Когда из свинины выделится сок, убавьте огонь до среднего. Обжаривайте, помешивая, до полного испарения жидкости. Добавьте к свинине лук, перемешайте и обжаривайте еще 5 минут.
Pour flour into a bowl and add 0.5 cups of cream, stir until smooth. While stirring the sauce, pour in the remaining cream and sour cream. Add paprika, coriander, marjoram, basil and stir. Season with salt and pepper. Add garlic. Mix well.
Насыпьте в миску муку и добавьте 0,5 стакана сливок, размешайте до однородности. Помешивая соус, влейте оставшиеся сливки и сметану. Добавьте паприку, кориандр, майоран, базилик и перемешайте. Посолите и поперчите. Добавьте чеснок. Хорошо перемешайте.
Pour the sauce over the pork and, stirring, simmer over low heat for 10 minutes. Turn off the stove. Cover the pan with a lid. Leave the dish to soak in the sauce for 15 minutes.
Залейте свинину соусом и, помешивая, тушите на медленном огне 10 минут. Выключите плиту. Накройте сковороду крышкой. Оставьте блюдо пропитываться соусом 15 минут.
Before serving, decorate the dish with herbs and vegetables.
Перед подачей украсьте блюдо зеленью и овощами.