Finely chop the onion. Wash the champignons and cut them into slices.
Мелко нарежьте лук. Помойте шампиньоны и нарежьте их ломтиками.
Heat a frying pan with butter over high heat. Fry the chopped onion until transparent. Add chopped champignons to the onion. Fry them together for 1-2 minutes. Pour cream over vegetables and reduce heat to medium. Add salt, pepper and herbes de Provence. Simmer for 10-15 minutes until the cream thickens.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом на сильном огне. Обжарьте нарезанный лук до прозрачности. К луку добавьте нарезанные шампиньоны. Обжаривайте их вместе 1-2 минуты. Залейте овощи сливками и уменьшите огонь до среднего. Добавьте соль, перец и прованские травы. Тушите 10-15 минут до загустения сливок.
While the sauce is simmering, boil the pasta. Place the pasta in boiling salted water and cook for 15-20 minutes until tender. Place it on plates and top with mushrooms in cream sauce.
Пока соус тушится, отварите пасту. Опустите пасту в кипящую подсоленную воду и варите минут 15-20 до готовности. Выложите ее на тарелки и положите сверху грибы в сливочном соусе.
To make the dish even more impressive, sprinkle grated Parmesan cheese on top and let it melt.
Чтобы блюдо выглядело эффектнее, посыпьте его сверху тертым сыром пармезан и дайте ему расплавиться.