Place the “nests” on the bottom of the saucepan. Peel and finely chop the onion. Cut off the crusts from the bread crumb and soak it in milk. Grate the cheese on a coarse grater. Rinse the parsley well under running water, dry with a paper towel and finely chop.
«Гнезда» уложите на дно сотейника. Почистите и мелко нарежьте лук. У хлебного мякиша обрежьте корочки и замочите его в молоке. Натрите на крупной терке сыр. Зелень петрушки хорошо промойте под проточной водой, обсушите бумажной салфеткой и мелко нарубите.
Add grated onion, salt, pepper, and bread crumb to the minced meat. Mix well. Roll the minced meat into balls and place on top of the pasta.
Добавьте в фарш натертый лук, соль, перец, хлебный мякиш. Хорошо перемешайте. Скатайте из фарша шарики и уложите сверху на макароны.
In a separate bowl, combine cream and water, add salt and pepper. Stir. Pour sauce over pasta with minced meat. Place the saucepan with pasta over high heat. As soon as the dish boils, reduce the heat and simmer covered for 20 minutes. Sprinkle the minced meat with cheese, cover and simmer for another 10 minutes.
В отдельной миске соедините сливки и воду, добавьте соль и перец. Перемешайте. Залейте соусом макароны с фаршем. Сотейник с макаронами поставьте на сильный огонь. Как только блюдо закипит, уменьшите огонь и тушите под крышкой 20 минут. Посыпьте фарш сыром, накройте крышкой и тушите еще 10 минут.
Before serving, garnish the dish with chopped parsley.
Перед подачей украсьте блюдо нарезанной петрушкой.